Tijdens de finale van de Our Oceans Challenge stonden wij niet één, maar twee keer op het podium! Zo mochten wij de publieksprijs en de tweede Industry prijs in ontvangst nemen van alle 161 ingezonden initiatieven. Wij willen de organisatie bedanken en iedereen die ons steunt in onze missie om de rivieren weer plastic vrij te maken.

De ideeën werden gekozen tijdens de Grand Finale van de Our Oceans Challenge. Dit initiatief is een samenwerking van verschillende Nederlandse maritieme bedrijven en kennisinstituten. Deze partners maken zich hard voor een gezondere oceaan en duurzame business development. De vierkoppige jury bestond uit Laura Heerema (Heerema Group), Jan Albert Westerbeek (IHC IQIP), Hans Huis in ’t Veld (Top Sector Water) en Prof. Dr. Theun Baller (TU Delft). Kijk voor meer informatie op www.ouroceanschallenge.org.

Bijbehorende foto is gemaakt door Marco de Swart.