De drie oprichters van The Great Bubble Barrier staan vermeld in de DJ100 2017 en horen dus bij de 100 jonge duurzame koplopers van Nederland. Als kers op de taart mochten we bij de uitreiking ons idee uitleggen aan alle andere koplopers. Het is enorm inspirerend om te zien hoeveel mensen zich inzetten voor een betere en socialere wereld. Door deze nominatie komt ons idee automatisch in de Duurzame Dinsdag koffer terecht, die aan de minister wordt aangeboden. Op deze Duurzame Dinsdag worden alle DJ100 exclusief uitgenodigd en is er een mogelijkheid om belangrijke ambtenaren te overtuigen dat het anders kan. Ook dingen wij automatisch mee naar de prijzen die verbonden zijn aan Duurzame Dinsdag. Zo veel vliegen in één klap! Meer informatie over de lijst en alle andere goede ideeën is hier te vinden: http://dj100.nl/

Bijbehorende foto is gemaakt door Van Baarsen Videography.